Mustalla maustettu

Sisustus

Olen pohjoisen paluumuuttaja joka halusi päästä asumaan lähelle luontoa ja harrastuksia. Niinpä uuden kodin paikaksi valikoitui Rukatunturi. Vuosi sitten kesällä aloitimme uuden kodin rakentamisen. Mikään muu ei istu tunturiin niin luontevasti kuin hirsitalo ja sellaisen mieheni piirsi meille. Hirret toimitti paikallinen Kuusamo Hirsitalot.

Pääsimme muuttamaan tämän vuoden tammikuussa. Talosta tuli ihana, todellakin itselle tehty! Lopputalven keskityimme vetämään happea ja nauttimaan harrastuksista. Ja täytyy sanoa, että koronan tuoma pakkostoppi tuli meidän perheelle hyvään saumaan rakentamisurakan jälkeen.

Kodissamme on paljon korkeaa tilaa ja isoja ikkunoita joten halusin tasapainoittaa kaikkea tätä tilaa ja valoa maanläheisillä sävyillä. Lähes kaikki hirsiseinät on maalattu ns. poron sävyisiksi tai jätetty maalaamatta. Musta toimii tehostevärinä läpi kodin. Kotimme tyyli on sekoitus modernia, bohoa sekä Lapin tunnelmaa. Tavoitteena oli tehdä talostamme meille turvallinen kotipesä metsän reunalle.

Tällä hetkellä ohjelmassa on terassien ja parvekkeen rakentelua. Viherpeukalolle haastetta terassien vihersisustamiseen tuovat porot, joille maistuu kaikki. Kuvaan ja kirjoittelen lisää ulkoalueista kun ne saadaan valmiiksi.

  1. Hei, mistä mallistosta löytyy verhoilemasi divaani. Todella kaunis ja upean värinen. Haen myös juuri tuollaista pienempää ikkunan alle, josta näkymä…

  2. Äiti ja isä ovat niin ylpeitä upeasta tyttärestään❤🌹. Onnellisia ja ilon täyttämiä päiviä myös tulevaan aikaan. Elämä on hyvää. Ikä…

Mitä fiiliksiä kirjoitukseni herätti?